فعالیت های انجمن مددکاران اجتماعی ایران نقد می شود | مددکاران اجتماعی برای اشتغال به مراکز و موسسات و دستگاه ها معرفی می شوند
رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران، از معرفی مددکاران برای اشتغال به دستگاه ها خبر داد و گفت: انتقاد پذیری فرصتی برای رشد جامعه مددکاری و ارتقاء ارائه خدمات است.
به گزارش مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران؛ سید حسن موسوی چلک با اشاره به اینکه فراخوان نقد انجمن مددکاری اجتماعی برای اولین بار در کشور انجام می شود، افزود: یکی از ویژگی های سازمان ها و تشکل های موفق و هوشمند این است که در کنار اقداماتی که انجام می دهند فرصت نقد عملکرد را هم ایجاد می کنند تا از این طریق از زوایای مختلف عملکرد خود را به بوته نقد بگذارند.
وی تاکیدکرد: انجمن مددکاران اجتماعی ایران در چند سال اخیر از نظر کمی و کیفی اقدامات اقدامات مختلفی را انجام داده است که بارها مورد تقدیر نیز قرار گرفته است ولی این را به منزله بی نیازی از نقد عملکرد ها نمی دانم. اعتقاد دارم که نقدهای سازنده همیشه اثر بخش بوده و ما هم تاکنون به اشکال مختلف زمینه نقد را فراهم کرده بودیم ولی این بار با فراخوان عمومی و اطلاع رسانی گسترده و چاپ پوستر هم از اعضای انجمن و هم سایرین که عضو انجمن نیستند درخواست کردیم با نقدهای سازنده خود ما را در انجام وظایف مان یاری کنند.
به گفته موسوی چلک، در هر جامعه ای که نقد سازنده و نه تخریب نهادینه شود شاهد شکوفایی بیشتر جامعه و مشارکت گسترده تر مردم خواهیم بود. انجمن مددکاران اجتماعی ایران هم از این قضیه مستثنی نبوده، نیست و نخواهد بود.
رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران به برخی از اقدامات انجمن مانند حضور فعال و موثر در سیاستگذاری های اجتماعی کشور در قوای مختلف، تهیه گزارش های تحلیلی مختلف در حوزه اجتماعی،راه اندازی شعبات استانی (۲۷ استان)، راه اندازی ۱۶ کارگروه تخصصی مرتبط،عضویت درفدراسیون جهانی مددکاری اجتماعی، مشارکت در بازنگری تعریف جدید جهانی مددکاری اجتماعی، برگزاری همایش های روزملی مددکاری اجتماعی درایران در سطح ملی و استانی،تجلیل از مددکاران اجتماعی و فعالین اجتماعی اشاره کردو گفت: تهیه سرود ملی مددکاری اجتماعی با اخذ مجوز از وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی، ارتباط مستمربا پیشکسوتان این حوزه، انعقاد تفام نامه های متعدد با دستگاه های اجرایی، خرید ساختمانی برای انجمن در تهران با مالکیت انجمن مددکاران اجتماعی ایران، عضو گیری فعال در کشور ارتباط مستمر با دانشگاه ها و مراکز علمی اشاره کرد.
وی اظهار داشت: برگزاری آیین نکوداشت برای پیشکسوتان و موثرین در چرخه سلامت اجتماعی، چاپ کتاب های جداگانه و اهدای تمبر یادبود برای قدردانی از فرهیختگان و… از دیگراقدامات انجمن بوده است.
موسوی چلک افزود: به منظور ثبت تجارب و درس آموخته هایی مددکاران اجتماعی تاکنون موفق به چاپ دو کتاب به نام «گنجینه » شدیم که جلد سوم آن نیز در دست تهیه است و انشاء الله برای سال آینده به چاپ خواهد رسید. همچنین سلامت اجتماعی، پیشگیری اجتماعی، نظم اجتماعی، نشاط اجتماعی، مسئولیت اجتماعی، مطالبه گری اجتماعی، سیاستگذاری اجتماعی، آسیب های اجتماعی و غیره از جمله موارد ضروری است که با توسعه مددکاری در جامعه باید انجام شود.
وی برگزاری گفتگوهای اجتماعی را در سال گذشته یکی دیگر از اقدامات خوب انجمن بر شمرد و گفت:باهدف ایجاد بستری برای گفتگوی های اجتماعی فارغ از هرگونه جانبداری با حضورمسئولین ذیربط، سازمان های غیر دولتی و کارشناسان، در سال گذشته ۹ نشست با عنوان گفتگوی اجتماعی را برگزار کردیم که با استقبال خوب مواجه شد. برگزاری نسشت های صریح و صمیمی با مسئولین ارشد سازمان های مختلف نیزبرنامه دیگر انجمن بود.
رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران به برگزاری کارگاه های آموزشی مختلف نیزاشاره کرد وگفت: در نظر داریم کنگره ۶۰ سال مددکاری اجتماعی ایران را برگزار کنیم و برای آینده مددکاری اجتماعی نیز چشم اندازی را تعریف کنیم. نقد عملکرد انجمن را فرصتی می دانیم که در این زمینه هم بتوانیم از دیگاه های دیگران بهره بگیریم.
وی از معرفی مددکاران برای اشتغال به مراکز و موسسات و دستگاه ها خبر داد و گفت: همچنین امور صنفی مددکاران از سوی انجمن پیگیری می شود.
منبع: مهر